nollor på stan

jag var ute på en promenad efter jobbet idag och traskade förbi gubbholmen.

denna lilla plätt i klarälven var alldeles full med studenter i overaller i skrikiga färger och nykomlingar med pannband, dessutom av någon tillsynes oförklarig anledning iklädda sopsäckar.

nollning...

så mycket roligt jag hade under de veckorna under mina år på skolan. och så glad jag är att det är över!

men alla nollor, alla nykomlingar i karlstad. hjärtligt välkomna och hörde jag en skål?!


rollergirl

schwoooosch.....schwooooosch......schwooosch

jag älskar ljudet när någon dundrar förbi på inlines. det låter härligt, sportigt och fritt.

så nu ska jag också bli en rollergirl har jag bestämt. fina rullande skor inhandlades idag:dessutom en mindre snyggt kit med diverse skydd som ska göra sitt bästa för att hålla mina lemmar i någorlunda skick.

det blev en premiär runt södra kroppkärr. inte så mycket schwooosch, men ändå bättre än förväntat. det är bara ett problem: att bromsa. och det kan faktiskt vara ganska bra att kunna upptäckte jag, lätt livrädd i en nedförsbacke. som tur var kom inga bilar och jag straffade mig själv med broms-träning på parkeringen efteråt. där kunde man ta emot sig mot bilarna om man inte hann få stopp. till slut fick jag till det någorlunda, men nu skulle jag behöver gå vidare med bromsning i nedförsbacke. någon som vill vara frivillig och agera reserv-stopp? kanske skulle man ha ett snöre runt midjan med en livlina till någon stabilare bakom? eller finns det skumgummiklädda nedförsbackar? tant börjar bli rädd för att slå ihjäl sig...

mer tid på arslet än på fötterna

en av killarna hade stegräknare på sig på jobbet idag. det fick mig att börja tänka efter lite på hur mycket jag traskar på en dag och genast blev jag lite mörkrädd. det blir alldeles för många timmar på arslet framför datorn på jobbet.

att lägga sig i soffan en stund när man kommer hem är ju underbart, dessvärre brukar jag gå in i ett zombie-stadie då och aldrig riktigt vakna till liv igen. men nu ska jag i alla fall göra en tillfällig attack. joggingskorna på, ipoden i öronen och lite jävlar anamma. nu kommer jag!

jag borde...

jag borde laga mat, men jag vill inte

jag borde träna, men jag orkar inte

jag borde dammsuga, men gör det inte


latmasken hänger i såhär efter semestern...


RSS 2.0