dags bästa

jag har fått uttag för telefon och bredband i baracken på jobbet, så nu slipper jag svära över ett icke fungerande mobilt bredband. hallelulja prisa gud.

jag hade tänkt att tala om vad det är vi gör på det nya projektet med jag gör det lite lätt för mig, så är ni nyfikna kan ni klicka in här:

http://www.nwt.se/karlstad/article805907.ece
eller
http://www.vf.se/nyheter/karlstad/norra-stockfallet-pa-gang-att-borja-exploateras


17:27 = post

för ovanlighetens skull fanns ingen jättehög med reklam och räkningar på golvet i hallen när jag kom hem idag.
men nu rasslade det till. post klockan 17:27 hör inte till vanligheterna. undra om brevbäraren hade gått vilse?!


deprimerande

jag vet att jag varje månad betalar 568 kronor till csn.
det jag inte hade riktigt lika bra koll på var att räntan varje månad ligger på runt 300 kronor.
jag betalar alltså tillbaka 268 kronor i månaden.
så med andra ord är jag väl av med studieskulden när jag pensionär. typ.


pang

så var man helt täppt i näsan. nu är det soffläge med echinagard och sinova på menyn. vill inte, orkar inte, hinner inte vara sjuk!

i övrigt var dagens höjdpunkter att portlåset äntligen är fixat samt att den nya telefonen bestämde sig för att sluta strejka. morgondagens höjdpunkt hoppas jag blir strax efter frukost då stockfallets förskole- och första klass kommer på studiebesök. gulliga barn, hoppas jag i allafall! min plan är att muta dem med pepparkakor så att det blir snälla..


a la mexico

tacos och corona på en måndagskväll, inte illa pinkat!

annars är det ganska ensamt här hemma eftersom darling är på mässa i jönköping hela veckan. detta innebär att jag alltså för ovanlighetens skull ska vara kocken i hemmet. när jag fortfarande bodde hemma kunde jag se mig själv i affären när jag väl flyttat. jag skulle handla massa nyttig mat. kylen skulle vara fylld med grönsaker och annat hälsosamt. jag skulle frossa i frukt och baka mitt eget bröd.

jo hej du. 
 


lovely

ikväll äter vi johans underbart goda pastagratäng och avslutar med äppelpaj och vaniljsås. vilken söndag!

krämporhanna?

jag har haltat omkring de senaste dagarna med en ond höft och nu har ryggen börjat säga ifrån. det får bli ett besök hos kiropraktor-gunnar snarast om jag ska bli människa igen! han har förklarat för mig att jag är felkonstruerad, jag sitter tydligen inte riktigt ihop så som man skulle kunna önska. så det är tur att gunnar finns, han gör mig människa igen på nolltid!

i övrigt har jag idag muttrat över ett dåligt fungerande mobilt bredband och har svårt att förstå mig på min nya telefon.

jag tror jag börjar bli gammal...

end of an era...hej då långgatan 20A, vi kommer sakna dig!

RSS 2.0