dagens...

bästa.
- fick en häftig svart/grön matta av familjen i helgen som passar perfekt i nya lägenheten.
- köpte tyg till stolarna och klädde om dem. duktig var jag och fint blev det.
- fick gratis kakor på köpet när jag beställde grejjer på jobbet idag (ibland är man lättroad, läs hanna är ett kakmonster och en godisgris)

sämsta.
-
jag delade ena tumnageln i två delar när jag klädde om stolarna. den ser nu ut som en klöv.
- det är bara skit på tv, hela tiden.
- stoppade ner mina nya formgjutna sulor i skridskorna igår, nu får jag inte ur dem. det blir inte lättare med en hand och en klöv.


kvällsaktivitet

ikväll ska vi skruva ihop stolarna till matbordet, jag har köpt sex stycken öl, så det blir en öl per monterad stol. vi får se hur lång tid det tar innan tålamodet tryter idag (vi försökte skruva igår också, men det gick inge vidare). jysk har en hel del att lära av ikea vad gäller fiffiga lösningar och bra monteringsanvisningar. dumma skruvar, skeva pinnar och därtill en pissig handbollsmatch gjorde att vi gick och lade oss riktigt irriterade igår.

men vi är i alla fall de sötaste stol-skruvarna i stan. jag har sedan ett tag tillbaka lufsat omkring i en rosaruting onepice. men jag har tyckt lite synd om johan som istället varit iklädd morgonrock, vilket inte alls ser lika härligt ut. så idag fick han en liten överraskning, en bylsig, mysig, grönrutig "onesie". så nu är vi gulligt rutiga tillsammans :) 

Kommer jag vakna imorgon?

jag har två mobiltelefoner, en privat och en jobbtelefon. lite bökigt och omständligt, men ändå skönt att ha möjligheten att stänga av jobbet.

nu krånglar dock alarmet på båda två. iphonen fick ju krupp vid nyår, vilket fick många iphone användare att ta sig lite sovmorgon första arbetsdagen efter nyår. jaja tänkte jag, jag har ju en till telefon så det löser ju sig ändå. men nu vill xperian inte heller väcka mig som den borde. det blir bara svart när jag försöker komma åt alarmfunktionen. som tur är så har man ju någon slags väckarklocka i skallen som gjorde att jag trots allt vaknade i tid imorse. men jag vågar inte riktigt lita på den så jag får nog ta och få en av telefonerna att funka...


eller så får man skaffa sig en gammal herderlig väckarklocka?

hemma hos oss...

välkommen in på värmlandsgatan!
i hallen finns också fotoväggen med nära och kära...


om man tar första dörren till vänster kommer man in i extrarummet/kontoret. här hoppas vi kunna stuva in familj och vänner som kommer och hälsar på...


andra dörren till vänster är toan, med lite förvaring "på vägen in"
och tredje dörren till vänster är the master bedroom


sen är det vardagsrum och kök kvar i en ganska öppen planlösning...

stolar till matbordet är beställda, men har inte kommit än, så vi kör med pallar så länge...


morfar (till höger), roffe och einar håller koll på oss från väggendet är lite kvar att göra/inhandla, men nu börjar det bli riktigt hemtrevligt.

här kommer vi trivas!


Kalla Fötter

efter att nu ha plöjt igenom alla säsonger av how i met your mother har vi nu tagit oss an en ny serie, en av mina favoriter...

kalla fötter. det är en underbar engelsk serie med den sköna james nesbitt. rekomenderas!
james nesbitt. han ska tydligen spela dvärg i the hobbit härnäst. kan tänka mig att det kommer passa honom perfekt!

jag lovade...

att lägga ut några bilder på lägenheten. det gick sådär med det i helgen. dock plockade vi upp de sista flyttkartongerna och hade våra första middagsgäster.

igår var ögonlocken aningen tunga och huvudet lite segt så det blev soffläge i princip hela dagen. jag lyckades dock knäppa ett kort, utsikten liggandes i soffan ser ut såhär:


ÄNTLIGEN!

igår lämnade vi över den gamla lägenheten.
i den nya har vi börjat fått det rikigt fint, det återstår någon vända till ikea, lite tavor, gardiner och sånt, men det kommer bli sååå bra!

RSS 2.0