finally!

äntligen är helgen på intågande! jag smygstartade den redan igår med att äta och ta några öl med ett gäng fina flickor. men nu ska det avverkas ett par möten innan jag får lov att gå hem.

väl hemma kommer jag få finbesök från familjen. det ska bli extra roligt denna gång eftersom varken pappa eller brorsan har sett vår nya lägenhet. så nu får jag visa vad jag spenderat alla mina pengar (plus en hel del pengar jag inte har) på. resten av helgen vankas mys, middagar, födelsedagsfika och kanske några härliga promenader om solen bestämmer sig för att titta fram, men det är väl att hoppas på för mycket?!


fick förövrigt besked om skatten häromdagen. jag hade intalat mig själv att bara jag inte får betala är jag nöjd. bara jag inte får betala... bara jag inte behöver betala, som ett mantra.
jag tittar på beskedet, 1.300 tillbaka. reaktion: men VAFAAAN?!  jag brukar ju få mer! jag vill ju ha mer! jag hade uppenbarligen inte lyckats intala mig själv så bra för i själva verket var jag inte ett dugg nöjd med att slippa betala tillbaka. vi får se om man kan få till några trevliga avdrag...
mycket vill ha mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0