tomorrow

imorgon rullar forden mot valbo.

då ska det spanas efter tapeter, lyssnas på irländsk musik, mysas och promeneras med hunden.

det blir ett välbehövligt break.

mongo

hej, det var ett tag sen! sorry!


idag har inte varit någon vidare dag. stress, stress, stress och det mesta som kunde krångla krånglade. jag tror att min puls fortfarande ligger på 200.

så nu borde jag alltså mysa i soffan till det nyaste avsnittet av greys anatomy som jag illegalt laddat ner. men vad gör jag? jo, jag sitter och konterar fakturor och skriver mail till hela jävla karlstads kommun.
mitt jävla mongo!
nu ska jag avreagera mig med att tjuvröka på balkongen (lovade företagshälsovården dyrt och heligt att det var finito med rökning nu).

det går bra nu...eller?

hur fan tänker man?

jag var medveten om att de inte har mycket bakom pannbenet, men hur fan tänker man när man vill sätta tolvåringar i fängelse?

ja, det är sverige demokraterna jag pratar om, vilka annars?!

trehundrafemtiotre...

...meter, så långt är det vi ska flytta.

det blir samma herrhagen, samma konsum, samma pizzera, postnummer och så vidare även i fortsättningen.
men en STOR skillnad är det, för nu är det vår lägenhet vi ska flytta till. där kan vi måla, inreda och härja till det bäst vi vill. så i de närmaste månaderna blir det tapetletning, spring i inredningsaffärer och provsittande av matplatsmöbler!  

jag bara flyttat en gång tidigare och då rullade flyttbilen 342 000 meter. då låg alla möbler i ikea kartoner och allt fick plats i familjens crossbuss. nu är alla möbler ihopskruvade, tunga och otympliga och dessutom har vi samlat på oss alldeles för mycket skit. men snälla familjen kommer hit och hjälper till och dessutom har vi en del flyttar "tillgodo" hos kompisar, så det kommer nog gå ganska smidigt ändå.

jag ska bara börja övertala min älskling som har vissa likheter med en hamster, att allt INTE är "bra att ha"!


RSS 2.0