CHUCK!!!

tänkte tipsa om en bra serie:Chuck är en mesig datanörd som av en händelse får en hemlig superdator inprogrammerad i skallen. datorn användes av en amerikansk säkerhetsbyrå för att samla information och analysera hot mot landets säkerhet. eftersom all information har hamnat i Chucks huvud får de istället använda honom som analytiker/agent/spion i sina "missions", vilket inte alltid går så smidigt då Chuck uppenbarligen inte föddes med spion-genen.
för att skydda Chuck (eller kanske först och främst datorn i hans huvud) finns Sarah, en tok-snygg brud med uppgift att hålla reda på Chuck och se till att han inte råkar illa ut, vilket är lättare sagt än gjort. Självklart blir Chuck lite små-kär i Sarah också...

vet inte om handlingen lät så rolig nu när jag skulle försöka beskriva den...men jag lovar, det är en bra serie!
(ps. det finns hela säsonger med svensk text på piratebay)


är det möjligt?

går det att operera in telefonen i örat? det skulle underlätta en dag som denna, då antal telefonsamtal hittils varit femtio stycken. behöver jag säga att det inte blivit mycket annat än telefon-prat idag? följfrågan är jag så populär, eller så impopulär? jag vågar inte uttala mig om detta... skavsår i örat och dåligt med batteri kan jag i alla fall gå i god för.


men det hände faktiskt något positivt idag också:


jag har deklarerat och om mina avdrag går igenom (vilket de borde göra då jag varit ärligast i stan!) får jag en fin slant till semestern. hallelulja!

aaaarrrghhh!

noll uppdatering...
noll skrivinspiration...
massa irritation över ett icke fungerade program och en usel operatör på it-service...

en riktig jäkla skitdag har det varit, enda trösten är väl att det inte kan bli sämre imorgon. tröståt lite choklad också... det hjälpte inte...

finally!

äntligen är helgen på intågande! jag smygstartade den redan igår med att äta och ta några öl med ett gäng fina flickor. men nu ska det avverkas ett par möten innan jag får lov att gå hem.

väl hemma kommer jag få finbesök från familjen. det ska bli extra roligt denna gång eftersom varken pappa eller brorsan har sett vår nya lägenhet. så nu får jag visa vad jag spenderat alla mina pengar (plus en hel del pengar jag inte har) på. resten av helgen vankas mys, middagar, födelsedagsfika och kanske några härliga promenader om solen bestämmer sig för att titta fram, men det är väl att hoppas på för mycket?!


fick förövrigt besked om skatten häromdagen. jag hade intalat mig själv att bara jag inte får betala är jag nöjd. bara jag inte får betala... bara jag inte behöver betala, som ett mantra.
jag tittar på beskedet, 1.300 tillbaka. reaktion: men VAFAAAN?!  jag brukar ju få mer! jag vill ju ha mer! jag hade uppenbarligen inte lyckats intala mig själv så bra för i själva verket var jag inte ett dugg nöjd med att slippa betala tillbaka. vi får se om man kan få till några trevliga avdrag...
mycket vill ha mer.

RSS 2.0