ikväll...

En förfest är en fest som inleder en större fest. Förfester brukar hållas i någons hem, eller på en enkel kvarterskrog med låga priser. Syftena är ofta att dricka alkoholdrycker till ett lägre pris än på nattklubbar, och att förbereda smink och liknande.

Bowling
är en form av kägelsport där spelaren med hjälp av ett klot skall välta tio uppställda käglor, som är placerade i en triangel i slutet av en avlång bana. 
Klotet och käglorna är vanligen av hårdplast, medan banans underlag brukar vara tillverkat av trä eller laminat.

Mat
kan syfta på vad som helst som levande organismer kan inta för närings eller njutnings skull. Vanligen syftar dock ordet till vad som intas av djur och ospecificerat ofta bara till vad människor äter. Mat är oftast av animaliskt- eller växtursprung, men flera undantag finns; det vanligaste och viktigaste av dessa är vatten.

Inga resultat matchade frågan.
Skapa sidan "Mellanfest" på svenskspråkiga Wikipedia!

Krog är från början ett landsvägsvärdshus men blev senare ett enklare näringsställe med utskänkning av öl och sprit jämte servering av husmanskost (även i städer). Krog är numera i allmänt språkbruk (slang) en benämning på restauranger eller pubar i allmänhet. Möjligen är detta bruk påverkan från danskan, där ordet även i vårdat tal innebär en restaurang i allmänhet.


imorgon:
Bakfylla, baksmälla, fysiskt och psykiskt tillstånd som följer efter berusning på etanol eller annat berusningsmedel.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha det så skoj ikväll! :)

2009-09-25 @ 11:56:37
URL: http://stofferochsanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0